Συγκλόνισε σε φοιτητική εκδήλωση για την κατάσταση του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα ο πατέρας της Αγάπης Τσακλίδου, της 22χρονης που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία-έγκλημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το voria.gr ο Γιώργος Τσακλίδης, ο οποίος είναι καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είπε χαρακτηριστικά ότι «το λεγόμενο ανθρώπινο λάθος δεν θα είχε οδηγήσει στο δυστύχημα, εάν δεν υπήρχαν οι παραλείψεις στον σιδηρόδρομο».
«Ερωτήματα για τα υλικά»
«Ανιχνεύτηκε από το Χημείο του Κράτους ξυλόλιο και συναφείς ουσίες που δεν έπρεπε να υπάρχουν στο τρένο. Μετά τη φωτια η οποία κράτησε για 10’’, υπήρξε μια φωτιά που κράτησε για 2 ώρες. Και αυτό δημιουργεί ερωτήματα για τα υλικά των βαγονιών», τόνισε μεταξύ άλλων.
Για την ανακριτική διαδικασία σχολίασε ότι «πηγαίνει πολύ αργά» και για το μπάζωμα υποστήριξε πως «χάσαμε πολλά πειστήρια και αλλοιώθηκε τελείως ο χώρος».
«Βόμβα» για Άρειο Πάγο
Ο Γιώργος Τσακλίδης προχώρησε και σε μία πολύ σοβαρή και σημαντική αποκάλυψη, αφού όπως είπε «ο Άρειος Πάγος μας έδωσε εντολές να προσέχουμε και να μην τα βάζουμε με όλους. Μας είπαν ότι καλώς ή κακώς, η ζωή συνεχίζεται».
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.