Μενού
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ | Intime
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία αποκλειστικώς χρήση και για παράνομη κατοχή πυρομαχικών, ασκήθηκε σε βάρος του Αιγύπτιου που έκανε χρήση ναρκωτικών μπροστά στο ενός έτους κοριτσάκι του στα Πατήσια.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

H κατάσταση της υγείας του μωρού

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο μεταξύ το βρέφος. Το 13 μηνών κοριτσάκι, το οποίο είχε εκτεθεί σε εισπνοή ουσιών, από χρήση μαριχουάνας, που έκανε ο 27χρονος πατέρας του αποσωληνώθηκε την Κυριακή και μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη Β’ Παιδιατρική κλινική στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας δεν μπορούσε να εξηγήσει στους γιατρούς την κατάσταση του μωρού και αρχικά τους έλεγε πως μπορεί να έχει καταπιεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών.

Το πρωί του Σαββάτου το βρέφος βρέθηκε αναίσθητο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τη βοήθεια της μητέρας του, που αντιλήφθηκε τι συνέβη. Το παιδί είχε έντονες αρρυθμίες και γι’ αυτό το λόγο οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να διασωληνωθεί, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος ανακοπής.

Το μωρό έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο πατέρας συνελήφθη. 

 


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...