Τις πρωινές ώρες σήμερα (8/5), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτμου για περιστατικό πτώσης ενός αυτοκινήτου στη θάλασσα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος., όπου διαπιστώθηκε η μερική πτώση του οχήματος στη θάλασσα. Οι δύο επιβαίνουσες του οχήματος, με καταγωγή από την Ιταλία εξήλθαν μόνες τους, καλά στην υγεία τους.
Σύμφωνα με δήλωση της οδηγού, η πτώση του οχήματος οφείλεται σε εσφαλμένο χειρισμό στο κιβώτιο ταχυτήτων. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε, με μέριμνα του ιδιοκτήτη. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάτμου.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.