Μενού
asthenoforo.jpg
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ τριών μαθητών στην Πάτρα, σύμφωνα με το flamis.gr. Όπως τονίζεται, αυτόπτες μάρτυρες είδαν δύο μαθητές να επιτίθενται άγρια σε έναν ανήλικο, ο οποίος μάλιστα υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από το σημείο περνούσε γνωστός Πατρινός ορθοπεδικός ο οποίος άμεσα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό και σταμάτησε την αιμορραγία.

Στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας στο οποίο στεγάζονται δύο ΕΠΑΛ έχουν σημειωθεί πολλά επεισόδια το τελευταίο διάστημα.

Πάτρα: Επίθεση με κατσαβίδι

Προ μηνών είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία επίθεση με κατσαβίδι και πάλι έξω από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία σε έναν μαθητή και να παρέμβει η ΕΛΑΣ.

Επιπλέον, πρόσφατα υπήρξε καταγγελία και για περιστατικό bullying στο Ειδικό Σχολείο της Πάτρας σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή. Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια του η μητέρα. Για τα παραπάνω περιστατικά έχει κινηθεί άμεσα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Διευθύντρια, Ευγενία Πιερρή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA