Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και αυτή τη στιγμή έχει στηθεί μια γιγαντιαία επιχείρηση τόσο για την εκκένωση της πτέρυγας όσο και για την αντιμετώπιση της φωτιάς.
Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα στο Live Blog του Reader
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από τα υπόγεια της νέας πτέρυγας όπου φέρεται να σημειώθηκε κάποια έκρηξη και στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Το ευτυχές είναι ότι το Νοσοκομείο δεν εφημερεύει σήμερα γιατί ακριβώς από πάνω είναι τα επείγοντα. Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, εκκενώνεται η ΜΕΘ, η χειρουργική κλινική, η ορθοπεδική, η πλαστική κλινική , αλλά και αυτή των λοιμώξεων όπου υπολογίζεται ότι συνολικά νοσηλεύονται 50 ασθενείς.
Η εικόνα αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι κάπως καλύτερη, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.