Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση διακομιδής από ασθενοφόρο | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Συγκινητική πρωτοβουλία στην Πάτρα, με γονείς να δωρίζουν στο ΕΚΑΒ και πιο συγκεκριμένα στην 6η υγειονομική περιφέρεια, ένα ασθενοφόρο στη μνήμη του γιου τους ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Ανδρέας Μουτούσης, πατέρας του παιδιού που πέθανε στην Πάτρα, μίλησε στον ΣΚΑΪ σχετικά με την πρωτοβουλία: «Την κάναμε στη μνήμη του παιδιού μου, που τον έχουμε χάσει εδώ και 33 χρόνια, δηλαδή από το 1991, και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, μεταξύ άλλων, για να βοηθήσουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους, για να φτάνουν έγκυρα σε μία νοσοκομειακή μονάδα».

«Συνεργαστήκαμε μαζί με φορείς, πήραμε προσφορές από την Αθήνα από διάφορες εταιρείες και καταλήξαμε σε μία από αυτές. Δεν έχω άλλα παιδιά, δυστυχώς. Παιδιά μου αυτή τη στιγμή, με τη γενική έννοια, είναι όλος ο κόσμος» συνέχισε ο κ. Ανδρέας.

Πάτρα: Η σύμπτωση με τον οδηγό του ασθενοφόρου

Όπως είπε, μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού που σκοτώθηκε στην Πάτρα, ο γιος του ανθρώπου που μετέφερε το παιδί του στο νοσοκομείο το 1991, θα είναι σήμερα ο οδηγός του ασθενοφόρου.

«Αυτό είναι κάτι, που με έχει συγκινήσει πολύ. Πρόκειται για μία σύμπτωση των θαυμάτων, θα έλεγα. Ο πατέρας του ανθρώπου, που οδηγεί αυτήν τη στιγμή το ασθενοφόρο, ήταν ο διασώστης ο οποίος μετέφερε το παιδί μου το 1991 στο νοσοκομείο» συνέχισε ο κ. Μουτούσης.

«Μπορεί να μην σκέφτομαι το τι θα φάω αύριο το πρωί, αλλά τα χρήματά μας θα τα δώσουμε στη συγκοινωνία» κατέληξε ο ηλικιωμένος για τη συγκινητική του πρωτοβουλία στην Πάτρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA