Μενού
Σχολείο στην Πάτρα
Σχολική αίθουσα στην Πάτρα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ηλεκτροπληξία υπέστη το πρωί της Τετάρτης (26/3) ένας μαθητής Γ' Λυκείου στην Πάτρα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news που επικαλείται την εφημερίδα «Η Γνώμη», ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα, όταν ο μαθητής ακούμπησε το καλώδιο που εξείχε από εντοιχισμένο κουτί στις σκαλές του σχολικού συγκροτήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο μαθητής στην Πάτρα κατέβαινε την ώρα του διαλείμματος μαζί με άλλους συμμαθητές του στο προαύλιο και, ενώ το κουτί βρίσκεται στο πλάι της κλίμακας σε ύψος περίπου 1,8 μέτρα, το καλώδιο είχε  βγει εκτός, ήταν γυμνό και ήταν σε χαμηλότερο ύψος.

Πάτρα: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Το χέρι του μαθητή το ακούμπησε και υπέστη ηλεκτροπληξία, αλλά για καλή του τύχη η επαφή με το καλώδιο ήταν αστραπιαία και σε σημείο που απέφυγε ηλεκτροπληξία σε σοβαρό βαθμό.

Όπως αναφέρεται, ένιωσε το ρεύμα να τον διαπερνά, και να καίγεται το σώμα του. Οι συμμαθητές του τρόμαξαν, ειδοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση του Σχολείου, οι γονείς του και ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε.

Οι γιατροί του έκαναν όλες τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν έχει υπάρξει βλάβη σε κάποιο όργανο. Μέχρι και το απόγευμα το παιδί παρέμενε στο Νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του σχολείου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA