Μενού
Ελικόπτερο του Λιμενικού
Ελικόπτερο του Λιμενικού | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Νεκρός εντοπίστηκε ο 44χρονος που είχε χαθεί το απόγευμα της Παρασκευής (20/1) στον Πατραϊκό κόλπο, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των εκβολών του ποταμού Γλαύκου, ενώ ψάρευε.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24, εντοπίστηκε από ελικόπτερο που συμμετείχε στις έρευνες, μέσα στη θάλασσα.

Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος βρισκόταν στην περιοχή για ψάρεμα και ενδέχεται να μπλέχτηκε στον εξοπλισμό του, πιθανότατα σε δίχτυα, γεγονός που οδήγησε στην εξαφάνισή του. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν καλές, γεγονός που διευκολύνει το έργο των διασωστικών συνεργείων.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...