Μενού
giatroi
Γιατροί | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα από την Πάτρα, η οποία με τη δωρεά οργάνων χάρισε ζωή σε συνανθρώπους της, θα πουν συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα (31/07) στις 06:00 το απόγευμα.

Η κηδεία της νεαρής κοπέλας, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Η επιθυμία της οικογένειά της

Όπως σημειώνει το thebest, η οικογένεια της 14χρονης παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα λευκά, για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους.

Η 14χρονη Χριστίνα έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου, οπότε και έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της πολυαγαπημένης τους Χριστίνας δίνοντας ζωή σε συναθρώπους μας, πήραν οι γονείς της.

Από τα ξημερώματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου ξεκίνησε η διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας που έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA