Παραμένει στο νοσοκομείο το 7 μηνών βρέφος, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του χθες, Σάββατο (20/06).
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Alpha, οι γονείς επιμένουν ότι το παιδί έπεσε από την κούνια του και δεν είναι κακοποιημένο, όπως υποψιάστηκαν οι γιατροί και κάλεσαν την αστυνομία.
Το μωρό φέρει τραύμα στο κεφάλι και κάταγμα στον μήρο, ένα σημείο που συνάδει, συνήθως, με τραυματισμό ως αποτέλεσμα κακοποίησης.
Οι θεράποντες ιατροί κάλεσα την αστυνομία, που έφτασε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και εξέτασε τους γονείς.
Πλέον, αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα δώσει απαντήσεις για το πώς τραυματίστηκε το παιδί.
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
- Άννα Βίσση: Απόλαυσε Τσιτσάνη από μπάντα δρόμου στο Φισκάρδο - «Κάτι θα κάνουμε στην Αθήνα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.