Μενού
Επιχείρηση του Λιμενικού
Επιχείρηση του Λιμενικού | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Μετά την κατάσχεση των 320 κιλών κοκαΐνης σε κοντέινερ κρυμμένα μέσα σε γαρίδες, η Δίωξη Ναρκωτικών έστησε νέα επιχείρηση στο λιμάνι του Πειραιά και κατάφερε να εντοπίσει πάνω από 100 κιλά ναρκωτικών σε εμπορευματοκιβώτιο με νόμιμο φορτίο κατεψυγμένα καλαμαράκια.

Η επιχείρηση στον Πειραιά στήθηκε, ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο διυπηρεσιακής συνεργασίας με το Τμήμα Λαθρεμπορίου Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε., τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος και με τη συνδρομή Ξένων Αρχών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων για τον εντοπισμό ναρκωτικών, κατά το τετραήμερο μεταξύ 23 έως 27 Μαΐου, οι Αρχές βρήκαν -13- εμπορευματοκιβώτια προερχόμενα από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σε ένα εμπορευματοκιβώτιο με νόμιμο φορτίο κατεψυγμένα καλαμαράκια, προερχόμενο από το Περού με προορισμό την Κροατία, βρέθηκαν -100- συσκευασίες περιέχουσες -109- κιλά και -600- γραμμάρια κοκαΐνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA