Κατά την διάρκεια εργασιών εκβάθυνσης του λιμανιού στην περιοχή της Ακτής Ηετίωνα στον Πειραιά εντοπίστηκε και ανασύρθηκε όχημα το πρωί της Πέμπτης (08/02).
Άμεσα ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Λόγω της κατάστασης του οχήματος, πιθανόν από την παραμονή του για μεγάλο χρονικό διάστηκα στον πυθμένα της θάλασσας, δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση του αριθμού πλαισίου του οχήματος.
Πειραιάς: Έρευνες από δύτες
Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του βυθού από δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, παρουσία περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. για τυχόν εύρεση στοιχείων, με αρνητικά αποτελέσματα λόγω της κατάστασης του βυθού.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το όχημα θα μεταφερθεί σε ασφαλή τομέα προκειμένου να καθαριστεί και να διερευνηθεί περαιτέρω.
- Αμερικανικοί κινητήρες στα τουρκικά ΚΑΑΝ; Το deal των 700 εκατ. που βάζει «φωτιά» στο Κογκρέσο
- Τέλος η Φαίη Σκορδά και το Buongiorno από το Mega - Τι συνέβη πριν το διαζύγιο «βόμβα»
- Κουφονήσια: Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης – Κατέρρευσε στο δωμάτιο με τον σύντροφό της
- Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο Μουσταφά Φαλ: Στα πράσινα για τα επόμενα 3 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.