Μενού
Αστυνομία στον Πειραιά
Έλεγχοι της αστυνομίας στο Δημοτικό Θέατρο | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Πειραιάς ταρακουνήθηκε σήμερα τα ξημερώματα (17/01) από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε έξω από γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας​, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στον χώρο.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ναυτιλιακή εταιρεία, που έγινε στόχος εμπρηστικής ενέργειας τα ξημερώματα της Τετάρτης, σχετίζεται με ισραηλινά συμφέροντα ενώ στο σημείο βρέθηκαν και τρικάκια υπέρ της Παλαιστίνης.

Το περιστατικό στον Πειραιά σημειώθηκε λίγο πριν τις 02:00 το ξημέρωμα, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από τα γραφεία της ισραηλινής ναυτιλιακής εταιρείας. Όπως αναφέρεται, αποτελούνταν από δύο γκαζάκια, ένα δοχέιο με εύφλεκτο υγρό και στουπί.

Πειραιάς: Έξι προσαγωγές για το συμβάν

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από την ανάφλεξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον υαλοπίνακα της ναυτιλιακής εταιρείας, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή έξι ατόμων, που σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία σε βάρος τους.

Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκι, τρικάκια και βαριοπούλα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA