Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, Δευτέρα 18 Μαΐου, ο ιδρυτής των εκδόσεων «Γράμματα» και του θρυλικού βιβλιοπωλείου «Πρωτοπορία» Βαγγέλης Τρικεριώτης.
Σύμφωνα με το bookpress.gr, την ανακοίνωση του θανάτου του Βαγγέλη Τρικεριώτη, έκανε η κόρη του με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ο Βαγγέλης Τρικεριώτης ίδρυσε τις εκδόσεις «Γράμματα» και το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» στα Εξάρχεια. Η «Πρωτοπορία» επεκτάθηκε στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα αποτελώντας ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τον κόσμο του βιβλίου και το αναγνωστικό κοινό.
Υπήρξε ακόμη ιδρυτής και άλλων εκδοτικών σχημάτων, όπως οι εκδόσεις «Γλάρος» και «Γνώση».
- Πόσο «αδιάβαστη» θα πιάσει την Αθήνα ένας μεγάλος σεισμός; Πολιτικός μηχανικός αναλύει στο Reader
- Οι αλώβητες συντάξεις, οι τρεις γαλάζιοι που έφαγαν με Σαμαρά και οι υποομάδες του ΣΥΡΙΖΑ
- Δράκαινα vs λαγοκέφαλος: Τι λέει η Παγώνη για το δάγκωμά τους - Η λύση για να ξενοιάσετε
- Πώς ο Πατέρας Ταμπάκης «έκαψε» τους δημοσιογράφους του Guardian
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.