Μενού
ESIEA
ΕΣΗΕΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 77 ετών πέθανε χθες (15/2) ο δημοσιογράφος Φώτης Πανανάκης, με την Ένωση Συντακών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Ο Φώτης Πανανάκης είχε μεγάλη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, ξεκινώντας από το 1979 στην εφημερίδα «Πρωινή» και ακολούθησαν αρκετές εφημερίδες, όπου εργάστηκε ως συντάκτης ύλης για περισσότερο από 40 χρόνια.

Η εξόδιος ακολουθία του Φώτη Πανανάκη θα ψαλεί αύριο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Φώτης Πανανάκης: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο του συναδέλφου δημοσιογράφου Φώτη Πανανάκη, ο οποίος απεβίωσε χθες, 15 Φεβρουαρίου 2024, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Φώτης Πανανάκης γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1979 στην εφημερίδα «Πρωινή». Ακολούθησαν πολλές εφημερίδες, όπου εργάστηκε πετυχημένα ως συντάκτης ύλης για περισσότερο από 40 χρόνια: «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος», «Απογευματινή»  και «Αδέσμευτος Τύπος».

Ο Φώτης Πανανάκης εργάστηκε πάντοτε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, και διαφύλαξε με συνέπεια τη δεοντολογία του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του, τη σύζυγο και τα αγαπημένα του παιδιά και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η εξόδιος ακολουθία του Φώτη Πανανάκη θα ψαλεί αύριο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στις 11 π.μ., από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Γλυφάδα».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA