Πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών άφησε ο μοντέρ του Mega Κώστας Κοσμίδης, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.
Άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο, αφότου επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, από όπου τού είπαν να φύγει, ενώ δεν υπήρχε ούτε ασθενοφόρο.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος, συγκινημένος, αναφέρθηκε στις συνθήκες του θανάτου του Κώστα Κοσμίδη: «Ο Κώστας πήγε εχθές το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Σαλαμίνας. Τού έκαναν καρδιογράφημα και του είπαν ότι μπορεί να έχει κάτι, αλλά δεν έχουν διαθέσιμο ασθενοφόρο.
Και έφυγε μόνος του με το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν 83 ετών πατέρας του να βρει νοσοκομείο. Δεν έφτασε ποτέ στο νοσοκομείο. Πέθανε στη μέση του δρόμου. Η έρευνά μας δείχνει ευθύνες που δεν μπορεί να φανταστεί άνθρωπος. Αν είχε μείνει στο Κέντρο Υγείας ο Κώστας θα ήταν σήμερα ζωντανός. (…) Που αισθανόμαστε ότι τον άφησαν να πεθάνει».
- «Έχω πάθει σοκ»: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της τραγουδίστριας που προκάλεσε ζημιές στο Κολωνάκι
- Το εργοστάσιο της «Βιολάντα» στο Μακρυχώρι Λάρισας που μπήκε στο μικροσκόπιο - Βίντεο από drone
- Το «καρφί» του Λάμπρου Κωνσταντάρα για Καπουτζίδη: «Ο υπέροχος κατά τα άλλα Γιώργος κάνει υποδείξεις»
- Παναγιώτης Στάθης: Βούρκωσε όταν ανακοίνωσε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα τον θάνατο της μητέρας του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.