Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πυροσβεστική καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει φωτιά που προκλήθηκε σε ψητοπωλείο στην περιοχή της Πεύκης.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Βύρωνος. Άγνωστοι δράστες πέταξαν στο εσωτερικό του ψητοπωλείου εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Μάλιστα οι δράστες κατά τη διαφυγή τους τραυμάτισαν στο κεφάλι ένα συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη.
Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια. Η φωτιά προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές στο ψητοπωλείο.
- Μίνα Καραμήτρου: Αποχαιρέτησε το OPEN - Οι ατάκες του Στραβελάκη για τη συνεργασία τους
- Τι προκαλεί τρόμο για τα ΑΙ γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη
- Νάντια Μπουλέ: Περικυκλωμένη από ψάρια - «Δεν πιστεύω να ήταν λαγοκέφαλοι;» τη ρώτησαν
- Oι millennials παίρνουν αποστάσεις από τους γονείς τους και υπάρχει λόγος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.