Πλημμύρισε η παλιά πόλη της Κέρκυρας καθώς από νωρίς το πρωί καταρρακτώδης βροχή σαρώνει το νησί.
Σύμφωνα με corfutvnews.gr, το νερό στα πλημμυρισμένα σοκάκια έχει φτάσει έως και τους 25 πόντους σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ έχουν πλημμυρίσει καταστήματα και επιχειρήσεις.
Το «πλακάδο του Αγίου», η μικρή πλατεία κοντά στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και η περιοχή της Σπηλιάς επίσης στην Παλιά Πόλη, στην Κέρκυρα.
Λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων στο οδικό δίκτυο στην περιοχή της Σπηλιάς, μάλιστα, πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Ηρώων Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Β. Δούσμανη (Παλαιό Φρούριο) και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.
Πλημμυρισμένος είναι και ο δρόμος της Γαρίτσας, από το ύψος της κολώνας Ντούγκλα.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.