Κυνηγός στο Πωγώνι στην Ήπειρο τραυμάτισε κατά λάθος δημοτικό σύμβουλο κατά τη διάρκεια ξενάγησης τηλεοπτικού συνεργείου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δημοτικός σύμβουλος για θέματα τουρισμού, την ώρα της ξενάγησης δέχθηκε σκάγια από την καραμπίνα ενός 65χρονου κυνηγού, που βρισκόταν κοντά και παρακολουθούσε, όταν το κυνηγετικό όπλο γλίστρησε από τα χέρια του και εκπυρσοκρότησε.
Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Δελβινακίου με ελαφρά τραύματα στο χέρι και το πόδι και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.
Ο κυνηγός που κατείχε νόμιμα την καραμπίνα συνελήφθη από την αστυνομία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
- Ο άντρας που είχε έμμονη ιδέα με την ανήλικη Τζόντι Φόστερ έκανε κάτι απερίγραπτο
- Ferto: Αντέγραψε ο Akylas τον Τάσο Μπουγά; Η σύγκριση των δύο τραγουδιών
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.