Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Από νωρίς το πρωί, βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση έξω από τη ΣΙΔΕΝΟΡ με βασικό αίτημα την ανάκληση απολύσεων.
Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΡΤ στις 16:00 φοιτητές θα διαμαρτυρηθούν έξω από γραφείο καθηγητή στην Καλαμαριά για δικά τους ζητήματα.
Για τις 19:00 υπάρχει κάλεσμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό και λιβανέζικο λαό στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και πορεία.
- Η άδικη φορολόγηση των διαδικτυακών παιγνίων, οι απαντήσεις για την αίθουσα και ο διάδοχος του Χαρίτση
- Live Μέση Ανατολή: Συνεχίζει να «αδειάζει» Τραμπ το Ιράν για τις δήθεν συνομιλίες - Κλιμακώνει το Ισραήλ
- Απολογείται σήμερα ο Τσαγκαράκης στον ανακριτή: Ο βυζαντινολόγος που «τίναξε» την γκαλερί στον αέρα
- Καιρός: Δεν μας χαρίζεται η 25η Μαρτίου - Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.