Η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ξεκίνησε σήμερα με ένα πρωτοφανές περιστατικό που δεν έχει καταγραφεί ξανά σε ανάλογες κινητοποιήσεις.
Για πρώτη φορά σε πορεία , οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε μια κίνηση χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους διαδηλωτές: στη λεωφόρο Σταδίου, τα ΜΑΤ έκλεισαν τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, αφήνοντας ανοιχτή την τρίτη, ώστε να συνεχίσουν να περνούν τα αυτοκίνητα.

Η εικόνα αυτή δημιούργησε ένα ασυνήθιστο σκηνικό, καθώς η πορεία εξελίσσεται παράλληλα με την κυκλοφορία των οχημάτων, γεγονός που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως πρωτόγνωρο για τα δεδομένα των διαδηλώσεων.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.