Την Αττική πλήττει από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) η κακοκαιρία, με τα καιρικά φαινόμενα, όπως η έντονη βροχή και η κεραυνόπτωση, να προκαλούν αρκετά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 13:00, τα φαινόμενα άρχισαν να εκδηλώνονται στα βόρεια τμήματα του νομού και επεκτάθηκαν στα βόρεια προάστια, ενώ αναμένεται να κινηθούν και νοτιότερα.
Υπενθυμίζεται πως οι μετεωρολόγοι σχετικά με την κακοκαιρία έχουν προειδοποιήσει για έντονα κατά τόπου φαινόμενα, καθώς ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα βρεθούν πάνω από τη χώρα μας και θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πού βρέχει τώρα στην Αττική: LIVE ο χάρτης με τα φαινόμενα
Το Windy, δείχνει με τον διαδραστικό του χάρτη, την πορεία των φαινομένων στην Αττική και τις περιοχές που πλήττονται από τις βροχές.
LIVE χάρτης
Ο καιρός μέχρι και Σάββατο
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν ανά ημέρα τις παρακάτω περιοχές:
Σήμερα, Παρασκευή (30-08-24)
- Τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου.
- Από τις μεσημβρινές και μέχρι τις βραδινές ώρες στην Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και την ανατολική Μακεδονία.
Αύριο, Σάββατο (31-08-24)
- Από τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια.
- Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Πελοπόννησο.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.