Αντιμέτωπος με ποινική κάθειρξη, λόγω αναβάθμισης του κατηγορητηρίου σε κακούργημα, είναι ο 56χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη χθες, γιατί δηλητηρίαζε -με φόλες- γάτες στην Τούμπα.
Όπως έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1, ο 56χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη είναι πρώην αστυνομικός, ενώ μετά το περιστατικό των μαζικών δηλητηριάσεων γατών τού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κατόπιν καταγγελίας πολίτη και με την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, η αστυνομία μπόρεσε να συνδέσει τις πράξεις με το πρόσωπο, ως δράστη της αποτρόπαιας πράξης.
Θεσσαλονίκη: Σχηματίστηκε δικογραφία
Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγω για δεκάδες γάτες που είχαν σκοτωθεί στα χέρια του άνδρα, με την αστυνομία να τον «βλέπει» ως δράστη οκτώ εξ αυτών των περιστατικών.
Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 56χρονου και αφορά παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, τού επιβλήθηκαν επιπλέον τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 60.000 ευρώ.
Η δικογραφία θα σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, οπότε ο κατηγορούμενος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.