Ένας ανήλικος που για απροσδιόριστο λόγο έπεσε από μεγάλο ύψος σε βράχια στο Μεγανήσι στη Λευκάδα, μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έπεσε από γκρεμό για άγνωστη αιτία, και μεταφέρεται με σκάφος του Δήμου και συνοδεία γιατρού στο λιμάνι Περιγιαλιού Νυδρίου, προκειμένου να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Τα ποσοστά των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού - Ποιοι καταγράφουν μεγάλες απώλειες
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του: «Ακόμη και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω – Σκέφτηκα να τον παρατήσω»
- ΕΛΑΣ: Οι εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - Αναλυτικά βιογραφικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.