Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο | EUROKINISSI / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ - MOTION TEAM
  • Α-
  • Α+

Πέθανε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Πύργου μια 56χρονη γυναίκα, η οποία είχε προσβληθεί από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα.

Η άτυχη γυναίκα είχε διακομισθεί το πρωί του Σαββάτου (15/2) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό και τα πρώτα συμπτώματα της νόσου, όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Οι γιατροί που την εξέτασαν, τη διασωλήνωσαν αμέσως και την εισήγαγαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς η γυναίκα κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου.

Αμέσως μετά τη διάγνωση, ειδοποιήθηκαν τόσο το οικογενειακό περιβάλλον της 56χρονης όσο και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και οι συνάδελφοί της, προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA