Μενού
Ελληνική Αστυνομία
Συγκεντρωμένες μηχανές της ΕΛΑΣ σε επιχείρηση | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Πυροβολισμοί στην Κόρινθο τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9), με τις αρχικές πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τραυματίστηκε ένας 38χρονος και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι πυροβολισμοί στην Κόρινθο έλαβαν χώρα στα Καλάμια, έξω από δύο επιχειρήσεις, όταν άγνωστοι διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους και στη συνέχεια, ο ένας εξ' αυτών πυροβόλησε στον χέρι τον 39χρονο ημεδαπό.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Το 38χρονο θύμα των πυροβολισμών στην Κόρινθο διακομίστηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...