Μενού
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ
Άνθρωποι περιμένουν σε στάση λεωφορείου | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΟΚΔΕ «Σπάρτακος», η οποία ανέφερε πως δύο μετανάστες έπεσαν το απόγευμα του Σαββάτου (09/12) θύματα ρατσιστικής επίθεσης από αγνώστους την ώρα που επέβαιναν σε λεωφορείο.

Όπως καταγγέλλει η οργάνωση, ο «σύντροφος Χαφίζ Ακίφ Καν και ο ομοεθνής του από το Κασμίρ, δέχθηκαν την επίθεση μέσα στο λεωφορείο 051 ενώ γυρνούσανε σπίτι τους».

Συνεχίζοντας, σημειώνει πως ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο, κινήθηκε προς το πίσω μέρος όπου έλαβε χώρα η ρατσιστική επίθεση, αλλά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. «Και οι δύο φέρουν βαρείς τραυματισμούς, ειδικά ο σύντροφος Ακίφ που έχει δεχθεί χτύπημα από μεταλλικό αντικέιμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο αυτί» σημειώνει ο «Σπάρτακος».

ΟΚΔΕ «Σπάρτακος»: Η καταγγελία

«Στις 9/12, το απόγευμα ανάμεσα στις 18:30 και τις 19:00, φασίστες χτυπήσανε τον σύντροφο Χαφίζ Ακίφ Καν και ομοεθνή του από το Κασμίρ μέσα στο λεωφορείο 051 ενώ γυρνούσανε σπίτι τους.

Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και σηκώθηκε από τη θέση του για να πάει προς τα πίσω όπου οι φασίστες χτυπούσανε τους μετανάστες αλλά αυτοί τράπηκαν σε φυγή.

Και οι 2 φέρουν βαρείς τραυματισμούς, ειδικά ο σύντροφος Ακίφ που έχει δεχτεί χτύπημα από μεταλλικό αντικείμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο αυτί.

Τα ορφανά του Χίτλερ κυνηγάνε τους μετανάστες εργάτες, αναλαμβάνοντας το ρόλο της καταστολής για όσα δε φτάνει το κράτος. Ο σύντροφος Ακίφ έχει ήδη απέναντί του ένα κράτος που δεν του δίνει άσυλο, παρά τα προφανή στοιχεία για τη δίωξη που δέχεται στο Πακιστάν, πλέον βρίσκει στο δρόμο του και τους ναζί που κάνουν την παρουσία τους φανερή όλο και περισσότερο.

Οι αγώνες της εργατικής τάξης πρέπει να τη βρούνε ενωμένη απέναντι στην φασιστική πρόκληση! Θα μας βρούνε απέναντί τους στο δρόμο, δε θα περάσει ο φασισμός!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA