Μενού
mat
Aστυνομικοί των ΜΑΤ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να ταυτοποιηθούν και άλλοι χούλιγκαν που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, αρκετοί χούλιγκαν μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», επιχείρησαν να κάψουν τα ρούχα που φορούσαν στις τουαλέτες του γηπέδου ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

 

Οι ίδιες πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν ότι εντοπίστηκε DNA στα υπολείμματα των μισοκαμένων ρούχων και αυτή τη στιγμή οι Αρχές βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης των ατόμων αυτών. 

«Ανοίγουν στόματα»

Επιπλέον, ένα ακόμα στοιχείο που «βοηθά» τις έρευνες είναι ότι αρκετά στόματα «ανοίγουν» και οπαδοί «δίνουν» άλλους οπαδούς, λέγοντας ότι ενώ κάποιος καθόταν δίπλα τους ή πίσω τους, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και όταν επέστρεψε φορούσε άλλα ρούχα.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο, όπου φαίνεται πως έκρυβαν τα «πολεμοφόδιά» τους με δύο άτομα να εκτιμάται ότι είχαν τα κλειδιά αυτής της αποθήκης.

Τέλος, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι τρεις βασικοί ύποπτοι για τον αρχηγικό τους ρόλο θα κληθούν τελευταίοι από τις Αρχές και αφού έχουν «δέσει» όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA