Μενού
renti-episodeia
Δυνάμεις των ΜΑΤ προχωρούν σε προσαγωγές έξω από το κλειστό στου Ρέντη | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη, μετά τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Για την επίθεση συνελήφθη ένας 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. 

Ο παππούς του νεαρού μίλησε στο MEGA για τον εγγονό του, αναφέροντας ότι τον ενημέρωσαν ότι σταμάτησε η αιμορραγία. «Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω, δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω μόνο, με πήραν ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη η στιγμή, δεν ξέρω. Τώρα ο Θεός, ό,τι πει ο Θεός», είπε ο κ. Γιώργος μιλώντας στο MEGA. 

«Δεν ξέρουν τίποτα, δεν λένε τίποτα. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, αυτό μας λένε. Είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Τώρα δε μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο», συμπλήρωσε. 

Παράλληλα, ο παππούς του 31χρονου επεσήμανε ότι ο εγγονός του δεν είναι παντρεμένος. «Όχι ψέματα είπαν. Είδαν την αδερφή του που είναι μαζί στη φωτογραφία και τον έβγαλαν για παντρεμένο. Ελεύθερος είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γιώργος είπε ότι οι γονείς του αστυνομικού είναι σε κακή κατάσταση και πώς ήταν να πάρει απόσπαση για να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, όμως τον πρόλαβε ο σοβαρός τραυματισμός στου Ρέντη.

Τέλος, ο παππούς του 31χρονου έστειλε μία ευχή για τον εγγονό του και όλα τα παιδιά: «Να είναι καλά, γερός να είναι. Ο Θεός να τον λυπηθεί, να του δώσει υγεία και όλου του κόσμου τα παιδιά. άλλο κακό να μην βρούμε. Να μην δει κανένας τέτοιο κακό».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA