Μενού
Δικαστήριο
Δικαστήριο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, τέσσερις άνδρες που απολογούνταν για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του 14χρονου κοριτσιού στο Ρέθυμνο.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση - φρίκης στο Ρέθυμνο οδηγήθηκαν σήμερα (15/2) ενώπιον της ανακρίτριας, και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσία μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στη φυλακή για τη σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης στο Ρέθυμνο, βρίσκονται πέντε άτομα, ο βασικός κατηγορούμενος καθθώς και τέσσερα νεαρά άτομα.

Ρέθυμνο: Ολοκληρώνονται την Παρασκευή οι απολογίες

Ο κύκλος των απολογιών ξεκίνησε προχθές, Τρίτη και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα κατηγορούνται για βιασμόοκτώ για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, ενώ ένας κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ύστερα από καταγγελία της 15χρονης σε πρότερο χρόνο. 

H προχθεσινή προφυλάκιση είναι η πρώτη με βάση την καταγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τον σχηματισμό της δικογραφίας για συνολικά 11 άτομα.

Ωστόσο, η προφυλάκιση του 38χρονου αλλοδαπού, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη, είχε στηριχτεί σε καταγγελία της 15χρονης σε προγενέστερο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο άνδρας την εξέδιδε σε νεαρούς άνδρες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA