Ληστεία σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ελευσίνας τις προηγούμενες μέρες, με τους δράστες να διαφεύγουν με πολύτιμα χρυσαφικά.
Το πρωί της Δευτέρας, ο ιδιοκτήτης πήγε στην επιχείρησή του και αντιλήφθηκε τη ληστεία, προχωρώντας σε καταγγελία στην αστυνομία.
Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν ανοίξει μία τρύπα στον εξωτερικό τοίχο του καταστήματος και, αφού έσπασαν τα κάγκελα και τη τζαμαρία, μπήκαν στο εσωτερικό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πήγαν άμεσα στο χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας περίπου 5.000 ευρώ.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι ήταν τουλάχιστον δύο τα άτομα που έκαναν τη ληστεία.
Συνεχίζεται, ωστόσο, η έρευνα για να φτάσουν οι Αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
- Καρχαρίες στην Ελλάδα: «Η τρομολαγνεία βασίζεται στην άγνοια, δεν τρώνε ανθρώπους»
- Τζένη Καρέζη: Η πρώτη και τελευταία φορά που η αξέχαστη ηθοποιός έγινε ξανθιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.