«Ριφιφί» σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/12).
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία, το περιστατικό έγινε μεταξύ των ωρών τέσσερις με έξι το πρωί.
Ο διαρρήκτης φέρεται να μπήκε στο κοσμηματοπωλείο από διπλανό εγκαταλειμμένο κτήριο από μία τρύπα που άνοιξε.
Ο άγνωστος άρπαξε κοσμήματα μεγάλης αξίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.