Μενού
pyrosvestis
Πυροσβέστης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένας ύποπτος φέρεται να αναζητείται για τη φωτιά σε διαμέρισμα στη Ριζούπολη, ενώ από το κτίριο απεγκλωβίστηκαν συνολικά έξι ένοικοι, εκ των οποίων πέντε μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ανάμεσά τους και ένα παιδί 13 ετών.

Όπως αναφέρει το Star, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι φλόγες εξαπλώθηκαν, ενώ οι καπνοί έζωσαν όλο το κτίριο.

Οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων δεν κατάφεραν να κατέβουν στον δρόμο και έξι άτομα εγκλωβίστηκαν στα πίσω μπαλκόνια περιμένοντας την πυροσβεστική.

Η επέμβαση ήταν άμεση και σωτήρια για τους εγκλωβισμένους, οι οποίοι με κλιμακοφόρα οχήματα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Αμέσως τους χορηγήθηκε οξυγόνο από διασώστες και πέντε άτομα -ανάμεσά τους και ένα παιδί- μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνούς. 

Σύμφωνα με καταγγελίες γειτόνων, εξετάζεται ένα σοβαρό ενδεχόμενο τη φωτιά να έβαλε ένας ένοικος της πολυκατοικίας, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε απειλήσει τους υπόλοιπους ενοίκους ότι θα το έκανε. Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να αναζητείται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA