Μενού
Νοσοκομείο Παίδων
Ανακαινισμένες αίθουσες στο νοσοκομείο Παίδων | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη Σαλαμίνα ένας 17χρονος, έχασε τα τρία δάχτυλα του χεριού του, από βεγγαλικό. Οι γονείς του, συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου.

Ο έφηβος αποπειράθηκε να ανάψει το βεγγαλικό το οποίο εξερράγη. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΚΑΤ. 

Ο 17χρονος έχασε τα τρία δάχτυλα του δεξιού του χεριού και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Ο ανήλικος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και κροτίδων και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Εις βάρος των γονέων του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

«Πρόκειται για ατύχημα. Βγήκε να ρίξει ένα δυναμιτάκι σε ένα πηγάδι με τους φίλους του, όπως κάνουν χιλιάδες παιδιά το Πάσχα και έσκασε στα χέρια του», λένε στον ALPHA πηγές από το περιβάλλον του 17χρονου.

«Αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι ήταν απλά καψούλια αβολίδοτα, κρότου μόνο. Τελείως ακίνδυνα που μπαίνουν σε πασχαλινό πιστόλι και κάνουν θόρυβο. Ήταν ένα μικρό κουτάκι, κάπου το βρήκε ο μικρός», αναφέρουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA