Η φωτιά στην Ανατολική Αττική φαίνεται πως έχει ξεφύγει με τις φλόγες να μετακινούνται από περιοχή σε περιοχή. Μέτωπο έχει φτάσει μέχρι τα Βριλήσσια με εθελοντή πυροσβέστη να δηλώνει στο MEGA πως «έχουν καεί πάρα πολλά σπίτια, στην οδό Καλαβρύτων».
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο σημείο επιχειρούν μόνο εθελοντές. Κάτοικος των Βριλησσίων ξέσπασε στο MEGA υποστηρίζοντας πως στην περιοχή γίνεται «χαλασμός».
«Μας έχουν έρθει για εκκένωση αλλά ποιος να αφήσει το σπίτι του; Με κόπο και ιδρώτα το έκαναν οι γονείς μου. Έχουν έρθει παιδιά, φίλοι του γιου μου, εδώ παλεύουμε. Τα ζώα τα διώξαμε όλα, όλα. Τι να κάνω;», ανέφερε.
«Καθόμαστε μήπως και σώσουμε κάτι. Βλέπετε κουβάδες, λάστιχα, τα έχω πετάξει όλα έξω. Τα σπίτια καίγονται, τι να σας πω...», είπε η κάτοικος.
«Μέσα στην πόλη γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν μπορούν να τη σβήσουν από εχθές; Θα πω καμία κακιά κουβέντα. Μόνο φορολογίες», είπε άνδρας που κατοικεί στα Βριλήσσια.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.