Σε διαθεσιμότητα βρίσκεται από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και μέχρι την ολοκλήρωση του πειθαρχικού ελέγχου ο οδηγός του λεωφορείου στην Κηφισιά που κατεγράφη σε βίντεο να λύνει σταυρόλεξο ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει. Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τονίζεται ότι «η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών:
Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών
Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., όσον αφορά το περιστατικό με οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγεί, επισημαίνει τα εξής:
Ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο.
Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών.
Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.