Μενού
feriboat
Φέρι Μποτ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η φωτιά που καίει στο μέτωπο της Μάνδρας έχει σημάνει συναγερμό και στη Νέα Πέραμο, με την Πολιτική Προστασία να ενημερώνει τους κατοίκους να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται Λιμενικό και ιδιώτες για εκκένωση δια θαλάσσης εφόσον απαιτηθεί από τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες.

Αυτή την ώρα, τέσσερα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ένα επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο και μια λάντζα βρίσκονται σε επιφυλακή. Σε κατάσταση ετοιμότητας έχουν τεθεί ακόμα δύο σκάφη του Λιμενικού.

Παράλληλα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, σε ετοιμότητα βρίσκονται πέντε περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, καθώς και ιδιωτικά, στην περιοχή του Λουτροπύργου Ελευσίνας. Τα σκάφη, εφόσον απαιτηθεί λόγω της πυρκαγιάς, θα συμμετάσχουν σε εκκένωση δια θαλάσσης.

Επιπλέον, σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, καθώς και ιδιωτικά διαφόρων τύπων, στους Αγίους Θεοδώρους.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA