Μενού
Καύσωνας
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αττική | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Στο Χαροκόπειο στην Καλλιθέα και στα Πατήσια Αθηνών καταγράφηκαν, μεταξύ άλλων σύμφωνα με το Meteo, οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα (3/4), Τετάρτη, με τον καιρό να θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι, παρά άνοιξη.

Ειδικότερα στο Χαροκόπειο και στα Πατήσια έφτασαν τους 26,9 και 26,6 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα, την ώρα που σε περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης, όπως τη Γόρτυνα και την Πλώρα, ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 30.

Παράλληλα, στη Βαγιονιά Ηρακλείου η θερμοκρασία άγγιξε τους 29,5 βαθμούς Κελσίου, στις Σταβιές τους 29,1, στη Σίβα τους 28,4 και στο Πετροκεφάλι Μοιρών τους 28,3.

Θερμοκρασίες από το Meteo
Οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα | Meteo.gr

Το άρθρο του Meteo για τις υψηλές θερμοκρασίες

«Οι μέγιστες ημερήσιες τιμές θερμοκρασίας την Τετάρτη 3 Απριλίου υποχώρησαν έως και 8 °C στα ηπειρωτικά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας σε σχέση με την Τρίτη 2/4, όμως στη Νότια Ελλάδα η θερμοκρασία διατηρήθηκε σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, 43 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 25 °C, σε σύνολο 514 σταθμών. O αντίστοιχος αριθμός των μετεωρολογικών σταθμών που κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 25 °C την Τρίτη 2/4, ήταν 300». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA