Μενού
Πανό για τη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Άρειο Πάγο για τη μητέρα της 12χρονης | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Με τη μητέρα και τα αδέλφια της ξανασυναντήθηκε, σύμφωνα με το ΑΝΤ1, πριν από λίγες ημέρες η 12χρονη από τα Σεπόλια βάζοντας μ' αυτόν τον τρόπο κι επίσημα τέλος στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η Real News, η οικογένεια της 12χρονης στα Σεπόλια δηλώνει ανήσυχη καθώς οι 17 από τους 26 καταδικασθέντες κυκλοφορούν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων.

«Δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι, το παιδί βρίσκεται εκεί που βρισκόταν, μαζί με τη θεία της η οποία έχει και την επιμέλειά της. Είδε τη μαμά της, τα αδέρφια της, είναι χαρούμενη, περίμενε πως και πως» ανέφερε η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της ανήλικης.

Σεπόλια: Η απόφαση του δικαστηρίου για τη μητέρα

Η μητέρα της ανήλικης, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στα Σεπόλια, είχε μείνει προφυλακισμένη για 18 μήνες, άρα ήταν για θέμα χρόνου να αποφυλακιστεί και αφέθηκε ελεύθερη την προηγούμενη Τρίτη (2/4).

Σημειώνεται ότι απόφαση με την οποία χορηγεί αναστολή στους 17 από τους 20 καταδικασθέντες για την υπόθεση των Σεπολίων έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ρίχνοντας αυλαία στη πολύκροτη δίκη για την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA