Περιστατικό με «επίθεση» σκύλου σε 39χρονη σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/9) στην περιοχή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα η γυναίκα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, βάσει της καταγγελίας που έφερε στη δημοσιότητα το Thestival, μία 56χρονη στη Χαλκιδική έβγαλε βόλτα τον σκύλο της και τη στιγμή που περνούσε δίπλα τους η 39χρονη, τη δάγκωσε.
Η 39χρονη φέρει τραύμα στο χέρι, ενώ προχώρησε σε καταγγελία του συμβάντος στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 56χρονης κηδεμόνα του σκύλου, η οποία οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
Η 39χρονη νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.