Σοβαρό επεισόδιο με άγριο ξύλο σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί της Κυριακής στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Ερμού στην Πάτρα.
Πέντε άτομα – καρναβαλιστές συνεπλάκησαν μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων, σύμφωνα με το tempo24. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφθασε στο σημείο ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας με δικυκλιστές της ΔΙΑΣ και δύο περιπολικά.
Οι νεαροί είχαν προλάβει να εξαφανισθούν ενώ υπάλληλοι καταστημάτων περιέγραψαν στους αστυνομικούς τι συνέβη. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
- Το νέο επιτελείο του Τσίπρα, η μεγάλη συζήτηση για τις ίσες αμοιβές και τα νεύρα στο ΠΑΣΟΚ
- Μήνυση στον Δημητριάδη έκανε ο Μαρινάκης: «Το θράσος δεν έχει όρια», απαντά εκείνος
- Η τελική απόφαση της Σίας Κοσιώνη για τον ΑΝΤ1 - Πότε αναλαμβάνει το δελτίο του ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη
- Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει - Μπορεί τέσσερις, νομίζω είναι τρεις, δεν θυμάμαι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.