Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ σημειώθηκε στη Σαλαμίνα, στη συμβολή της Λεωφόρου Φανερωμένης με την οδό Γαλαξιδίου.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24, στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, οι οποίοι, άγνωστο πώς, πήρα το όχημα και είχαν βγει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
Ο 16χρονος που οδηγούσε το ΙΧ τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο Θριάσιο Νοσοκομείο με βαριά κατάγματα, ενώ ελαφρότερα τραύματα φέρει ο 15χρονος συνοδηγός. Στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας ενήλικας, ο οποίος φέρει κατάγματα και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Τα δύο οχήματα φέρονται να είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ η προανάκριση της Τροχαίας αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.