Η σορός ενός άνδρα, ηλικίας 40 - 45 ετών, εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση στην Πτολεμαΐδα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σορός βρέθηκε χθες το πρωί σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στον παλαιό οικισμό της ΔΕΗ στο Προάστιο ενώ δίπλα του, στην ίδια κατάσταση εντοπίστηκε ένας σκύλος.
Πιθανολογείται ότι πρόκειται για άνδρα γερμανικής υπηκοότητας που το προηγούμενο διάστημα εμφανιζόταν στην πόλη της Πτολεμαΐδας και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας μαζί με τον σκύλο του.
Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας και αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Έρευνα διενεργεί η αστυνομία.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.