Στο Αυτόφωρο οδηγείται το μεσημέρι της Τρίτης (03/03) ο 36χρονος Γεωργιανός για την υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα, κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, η δικογραφία που αφορά το σκέλος της φερόμενης κατασκοπείας παραμένει στην αρμοδιότητα της Αντιτρομοκρατικής και βρίσκεται υπό διερεύνηση.
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκε για να δικαστεί με την κατηγορία της παράνομης εισόδου και παραμονής στη χώρα ο υπήκοος Γεωργίας, αζερικής καταγωγής, ο οποίος προσήχθη χθες στη Σούδα ως ύποπτος για κατασκοπευτική δραστηριότητα.
Η δικογραφία που αφορά το σκέλος της φερόμενης κατασκοπείας παραμένει στην αρμοδιότητα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία συνεχίζει την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
- Γιατί η Αργεντινή κατάφερε να κάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να την αντιπαθήσει
- Ξέσπασε ο Χρήστος Κούτρας: «Εγώ που τα πληρώνω όλα, είμαι μαλ…; Προφανώς είμαι»
- Όταν ο Αλέξης Σταμάτης μίλησε ανοιχτά για τον αλκοολισμό - «Έπινα δύο με τρία μπουκάλια τη μέρα»
- Παπάς έστειλε «αδιάβαστη» τη νύφη επειδή ήθελε να γίνει influencer: Το μήλο της έριδος η Τούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.