Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 40χρονος μετά από σύλληψή του επειδή παρενόχλησε νεαρή κοπέλα σε πάρκο στα Χανιά.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος πλησίασε την κοπέλα που καθόταν σε πάρκο ενορίας δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων και ο άνδρας την ενόχλησε με ερωτικούς υπαινιγμούς.
Η κοπέλα αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και καλώντας σε βοήθεια. Άμεσα έφτασαν δίπλα στο κορίτσι ανήλικοι μαθητές ενώ διερχόμενοι του χώρου ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 40χρονο.
Λόγω αυτοφώρου, οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την έδρα να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης δύο μηνών.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.