Το δρόμο για τις φυλακές έδειξε ο ανακριτής σε ακόμα έναν από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων αγώνα βόλεϊ της ομάδας του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με το STAR, πρόκειται για έναν 41χρονο οπαδό του Ολυμπιακού, ηγετικό στέλεχος της θύρας 7. Πρόκειται για τον 20ό από τους 153 κατηγορούμενος που έχουν προφυλακιστεί.
Ο 41χρονος οπαδός του Ολυμπιακού συμμετείχε στα επεισόδια του Ρέντη αλλά και στους εκβιασμούς στις καντίνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Ο άνδρας είχε κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση, μετά την οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα, με βάση το οποίο συνελήφθη.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.