Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απολογία τους οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στη ληστεία της χρηματαποστολής στο Λαύριο στις 26 Σεπτεμβρίου με λεία 1,2 εκατομμύριο ευρώ.
Οι τρεις από τους κατηγορούμενους για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη κλοπή, κατοχή όπλων-εκρηκτικών και οπλοφορία-οπλοχρησία, ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, αποδέχτηκε εν μέρει τη συμμετοχή του στην ληστεία.
Η αρχική κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργια αφαιρέθηκε από τον ανακριτή καθώς δεν υπήρχε σωματική βία και απειλή. Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο κατηγορούμενοι, πατέρας και γιος.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.