Η Αθήνα «φοράει» τα γιορτινά της για τα Χριστούγεννα καθώς στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Παρασκευής (21/11) τοποθετήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 19 μέτρων.
Το έλατο μεταφέρθηκε από τη Βυτίνα Αρκαδίας στην πλατεία Συντάγματος για να στολιστεί και να φωταγωγηθεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μετά τις γιορτές θα δοθεί ως δωρεά στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλών Τεχνών.
Διαβάστε ακόμα: H Θεσσαλονίκη «στα γιορτινά»: Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 18 μέτρων - Πότε θα τραγουδήσει ο Ρέμος
Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν ήδη στολιστεί με φωτάκια και την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η φωταγώγηση του δέντρου με εκδηλώσεις και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Δείτε βίντεο του Orange Press Agency:
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.