Μενού
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ
Μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Αθήνα | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε απολογία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΟΣΥ κλήθηκε, σύμφωνα με το athenstransport.gr, ο οδηγός του λεωφορείου στην Κηφισιά ο οποίος φέρεται να έλυνε κάτι σαν σταυρόλεξο την ώρα που το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΟΣΥ, ο οδηγός του δρομολογίου «523» ήδη κλήθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του εν ώρα εργασίας.

Η απολογία του οδηγού λεωφορείου στην Κηφισιά προέκυψε μετά από βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega, όπου φαίνεται να λύνει το σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε και μετέφερε επιβάτες. Ο οδηγός, μάλιστα, φαίνεται να φορά ταυτόχρονα γυαλιά ηλίου και πρεσβυωπίας.

Το χρονικό με τον οδηγό στην Κηφισιά

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, όλα συνέβησαν πριν λίγες μέρες, σε δρομολόγιο της γραμμής 523, με τον οδηγό να πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι.

Στο πρώτο καρέ φαίνεται κάτι να γράφει. Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ κινείται, ενώ ο ίδιος σημειώνει και στη συνέχεια κρεμάει το στυλό, κλείνει το σταυρόλεξο, το αφήνει δίπλα στο παράθυρο και συνεχίζει κανονικά σαν να μη συνέβη τίποτα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει έξω από σχολεία και το ΙΕΚ της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα τις καθημερινές να γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές. Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA