Ενώπιον ανακριτή βρέθηκαν λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Κυριακής, οι εννέα συλληφθέντες που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων μέσω της «βιομηχανοποίησης γεννήσεων» στα Χανιά.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρώτος απολογείται ο 73χρονος γυναικολόγος και ιδιοκτήτης του κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που φέρεται και ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος.
Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα Κυριακή μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που διήρκησε 7 ώρες μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Από νωρίς το πρωί ήταν συγκεντρωμένα δεκάδες γυναίκες και ζευγάρια έξω από τα δικαστήρια για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.